Μήνυμα

Πάντα να πολεμάς και να αντιστέκεσαι, κι ας μένεις μόνος. Μονάχος, έρημος, γαλήνιος, να πολεμάς για το καλό του Ανθρώπου. ( Ι. Π. Κουτσοχέρας)

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΣΑΪΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

ΣΑΪΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Πώς να ρίξεις σαΐτα άμα είσαι «μαλλί αγγέλου»; Πώς να τη κρατήσεις άμα δεν έχεις νεύρο; Πώς να σ’ ακούσει άμα δεν έχεις ζυμωθεί μαζί της; Πώς να «χορέψεις» με την αγαπημένη σου άμα δεν έχεις αίσθημα; Πώς να «χορέψεις» με τη σαΐτα σου άμα δε ξέρεις ζεϋμπέκικο; Πως να συγκεντρωθείς άμα γουστάρεις μόνο το φιγουριλίκι; Πώς να δεις τη φλόγα της ψυχής σου και τη φλόγα της άμα δε έχεις μισόκλειστα τα μάτια ; Πως να μυρίσεις τη μπαρούτη άμα είσαι «μυξιάρης»; Πώς να καταλάβεις ότι τελειώσανε οι «φωνές της» για να φουντώσεις την επόμενη, άμα δεν ξηγιέσαι σοφράνο; Πώς να λαβώσεις τη ψυχή σου άμα δε την αγαπάς και δεν καίγεσαι; Πώς να σε πάρει σοβαρά ο άλλος άμα κάνεις παρέα μόνο με «αξύριστους της μόδας» και όχι με «αξύριστους της εργατιάς» άντρες από τη Ράχη, τη Φυτειά, τον Αι-Σίδερη, τον Αγιάννη και λοιπούς «ακραίους» ;
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 2015


1 σχόλιο:

  1. http://www.flashmes.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=530:1944&Itemid=419
    βρήκα αυτο το άρθρο κ σε μια αναζητηση επεσα εδω.Στο άρθρο διαβασα για τους ποδοσφαιριστες που εκτελεστηκαν απο τους γερμανους.Αναφερθηκε το ονομα του Αργυρη Αλεξανδροπουλου.Σιγουρα δεν εκτελεστηκε γιατι ηταν ετεροθαλης αδερφος του παππου μου κ εχ ακουσει για αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή