Μήνυμα

Πάντα να πολεμάς και να αντιστέκεσαι, κι ας μένεις μόνος. Μονάχος, έρημος, γαλήνιος, να πολεμάς για το καλό του Ανθρώπου. ( Ι. Π. Κουτσοχέρας)

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Μαραθόλακκα και ο παρατημένος Ταϋγετος

Η απόφαση για τη Μαραθόλακκα και ο παρατημένος Ταΰγετος


Ο κ. "δήμαρχος του κέντρου της Καλαμάτας" ή δεν ξέρει ή κάνει πως δεν ξέρει πως υπάρχουν 2 Μαραθόλακκες στην ίδια περιοχή. Η 1η, σε ιδιωτική έκταση και χωματερή της ξεφτίλας από το 2003 μέχρι το 2012, έχει κλείσει και με την χθεσινή απόφαση οριστικοποιείται το κλείσιμό της. Η 2η, σε δασική έκταση 31 στρ παραχωρήθηκε από τον περ. Αγγελόπουλο, (αυτόν μωρέ τον προϊστάμενο της Μουρελάτου που αγόρασε τους 16 δεματοποιητές), και έχει λήξει η παραχώρησή της και βέβαια είναι άχρηστη χωρίς την Μαραθόλακκα 1. Κανείς δεν προπηλάκισε κανέναν τις 23 φορές που εσύρθησαν οι εναγόμενοι κάτοικοι στα δικαστήρια, ούτε κανείς είχε ιδιοτελείς σκοπούς. Αρρωστημένες έμμονες ιδέες ενός κατά φαντασίαν καταδιωκόμενου.
Πέραν από τις ευχαριστίες στους 2 δικηγόρους του Δήμου, ξέχασε να ευχαριστήσει και τους άλλους δικηγόρους που χρησιμοποίησε στον αγώνα του κατά των κατοίκων, όταν πίστευε πως αυτούς που τώρα ευχαριστεί ήταν ανεπαρκείς. Έπρεπε λοιπόν να ευχαριστήσει τους κ.κ. Νικητέα, Παναγιωτόπουλο, Ράλλη και Αθανασακόπουλο (αν θυμάμαι καλά το όνομά του). Να ευχαριστήσει τον τέως πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Καραμπάτο, τον σύλλογο Ξενοδόχων και τον πρόεδρο κ. Χρονόπουλο του συλλόγου οδοντιάτρων που τους έπεισε να στραφούν με αγωγή τους κατά των διαμαρτυρόμενων κατοίκων και κατά του δικαίου. Να ευχαριστήσει κάτι νούμερα "παρακρατικούς" παρατρεχάμενούς του που ερχόντουσαν στα δικαστήρια και παλικαρίζανε. Να ευχαριστήσει και κάτι άλλα νούμερα πολιτικούς και διοικητές δημοσίων υπηρεσιών που ερχόντουσαν στα δικαστήρια για συμπαράσταση. Να ευχαριστεί τον γράφοντα που όταν τον παρακαλούσε μέσα στο γραφείο της Πρωτοδίκου κ. Σταυράκου να υποχωρήσουμε λέγοντάς του "Χρήστο βόηθα να μη φάνε οι πασοκτζήδες" δεν τούριξε καμιά μπούφλα. Να ευχαριστήσει κάτι άλλα νούμερα υψηλά ιστάμενα στην Εθνική Τράπεζα το 2011 που τον άκουσαν στις συκοφαντίες του εναντίον μου και με κράτησαν στάσιμο στην εργασιακή μου εξέλιξη. Και πολύ καλά έκανε και ευχαριστεί τον αξιόλογο άνθρωπο και έντιμο πολίτη κ. Καμβυσίδη επειδή άντεξε και υπόμενε την πολιτική που του επέβαλε, παρόλο που έβλεπε πως οδηγούσε τον Δήμο ο κ. Νίκας σε αδιέξοδο (και το ομολόγησε και στην τελευταία δίκη λέγοντας ότι "εγώ δεν θα πήγαινα να ζήσω στο Κάτω Καρβέλι με την χωματερή δίπλα μου"), ενώ τώρα αποχώρησε για να γλυτώσει. Αυτά...και αφού πιστεύει πως αυτός δικαιώθηκε ας τολμήσει να πάει ή να χρησιμοποιήσει τη Μαραθόλακκα 1. Όσον αφορά τη Μαραθόλακκα 2 στις 23 Δεκεμβρίου 2013 θα συζητηθεί οριστικώς η προσφυγή των κατοίκων στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Τα λέμε και τότε... Και βέβαια ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΑΣ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ. ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ-ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ-ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΑΥΓΕΤΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ.
 9.8.2013 Χρ. Ν. Ζερίτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου