Μήνυμα

Πάντα να πολεμάς και να αντιστέκεσαι, κι ας μένεις μόνος. Μονάχος, έρημος, γαλήνιος, να πολεμάς για το καλό του Ανθρώπου. ( Ι. Π. Κουτσοχέρας)

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ=4-4
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΝ 20.5.2013
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20.5.2013
*Ισόπαλο 4-4 έληξε το φιλικό ματς μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων του Μεσσηνιακού και του Παναθηναϊκού, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Γήπεδο Μεσσηνιακού «Σταύρος Παπαδόπουλος», τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση των τραυματισμένων μελών του Τμήματος Άρσης Βαρών του ΜΓΣ (του προπονητή Χρήστου Γεννάτου, των αθλητριών Μαρίας Ναούμη, Σοφίας Φάσσου και του αθλητή Δημήτρη Ουάμπικ).
Τα γκολ του Μεσσηνιακού πέτυχαν οι Αριστείδης Παπαγιαννόπουλος (26΄ και 30΄ με πλασέ και φοβερό σουτ) και Γιάννης Αθανασόπουλος (52΄ και 58΄ με σουτ), ενώ για τον Παναθηναϊκό σκόραραν οι Νίκος Καραβίδας (19΄ με σουτ), Δημήτρης Μάρκος (68΄ και 70΄ με σουτ) και Παναγιώτης Τομάρας (77΄ με πλασέ).
Δοκάρι για τον Μεσσηνιακό είχε ο Αριστείδης Παπαγιαννόπουλος (24΄ σε πλασέ), ενώ για το «τριφύλλι» οι Μίμης Δομάζος (33΄ με σουτ), Δημήτρης Μάρκος (45΄ σ’ εκπληκτική εκτέλεση φάουλ), Περικλής Παπαπαναγής (55΄ σε σουτ) και Κώστας Φρατζέσκος (56΄ και 75΄ σε εκτέλεση φάουλ και σουτ αντίστοιχα).
Πέναλτι (ανατροπή του Νίκου Καραβίδα από τον Χρήστο Σολωμάκο) έχασε για τον Παναθηναϊκό ο Περικλής Παπαπαναγής στο 65΄, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Δημήτρης Αθανασόπουλος.
Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Παχτίτης, ενώ βοηθοί οι Λεωνίδας Σπάλλας και Δημήτρης Πατικόπουλος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γρηγόρης Ζησιμάτος): Μανωλόπουλος, Σολωμάκος, Κολοκάθης, Δ. Σεβαστέλης, Μισέρος, Καλαμουδάκος, Πετρόγιαννης, Κυριακόπουλος, Στασινός, Στ. Χριστόπουλος, Παπαγιαννόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Δημητρακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μουστάκας, Μπουραντώνης, Δ. Αθανασόπουλος, Καλαντζής, Νινιός, Γυφτοχρήστος, Μούργος, Ευστρ. και Γ. Κελαράκος, Αναστασόπουλος, Φουκούρας, Ι. Αθανασόπουλος, Κάγκαρης, Αλαγάς, Τσιγάρος. Στον πάγκο ήταν οι Σπαντιδέας, Ζερίτης, Π. Κατσίποδας, Β. Φωτάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αστράς, Φούκος, Παντέλης, Γονιός, Καλιτζάκης, Τομάρας, Μάρκος, Καραβίδας, Φρατζέσκος, Δομάζος, Παπαπαναγής (αρχική ενδεκάδα), Μίσσας, Γκόγκας, Μπατσινίλας, Χορμής, Γραμματικός, Διαμαντόπουλος.
Στην αποστολή συμμετείχαν οι Κωνσταντίνου, Αντωνιάδης, Απέργης.
-Γιατρός αγώνα ήταν ο Νίκος Γιουρτούμας.
-Στο ματς τραυματίστηκε ο Σωτήρης Μπουραντώνης και αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό, Νίκο Γιουρτούμα, αποχώρησε για εξετάσεις στο χέρι.
-Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Μεσσηνιακού, Σταύρος Χριστόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, αντάλλαξαν πλακέτες και λάβαρα των δύο συλλόγων.
-Ακόμα ο παλαίμαχος του Μεσσηνιακού Τάκης Κυριακόπουλος και ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού (και αγέραστος) Μίμης Δομάζος αντάλλαξαν λάβαρα των δύο Συνδέσμων. Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων Μεσσηνιακού Γ.Σ. απένειμε αναμνηστικά στο διαιτητή του φιλικού, καθώς και τους βοηθούς διαιτητές.
-Το φιλικό ματς, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν ο επίτιμος πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας», Λυκούργος Γαϊτανάρος, ο Καλαματιανός ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων Βασίλης Γεωργόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Κώστας Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Μανώλης Θεοδώρου και ο αντιπρόεδρος του Μεσσηνιακού Γιώργος Νταβουτιάν.
-Οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού έδωσαν στους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού μια τσάντα με τοπικά προϊόντα.
-Μετά το τέλος της φιλικής συνάντησης δόθηκε δεξίωση προς τιμήν της αποστολής της ομάδας παλαιμάχων του Μεσσηνιακού στο ξενοδοχείο “Elite”.
*ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΘΑΡΡΟΣ" ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 21.5.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου